En stor kopp kaffe och lite Lifehouse.

I'm standing underneath the stars
And I wish you were here
Idag är man ledig och ska plugga, men först så blir det en stor kopp kaffe för att ladda upp! Det lär jag behöva..
Ska fortsätta med projektarbetet så all min fantasi kommer gå åt till det idag, och sen så är det lite småuppgifter som jag har kvar också. Tråkigt men nödvändigt.
Hur som helst så kommer jag och ska lämna Oliver på dagis idag och får se en bild på hans hylla då han sitter vid matbordet med hela karotten framför sig och äter direkt ur den med sleven. Det var dock då dem skulle duka bort så det var ju inte så mycket ris kvar i den, men ändå! Så gulligt kort.. Ska scanna in den så den kommer lite senare idag!
Lifehouse har blivit min drog på sistone, av personliga anledningar.. Men lyssna och njut säger jag bara!
/ LVL

Och jag har världens finaste föräldrar.

åh vad ni är bäst, jag älskar er.
[KLICKA!]

Modell: Sofia och Johan [Mina föräldrar]
Foto: Jag

Och NEJ, bakgrunden är inte gjord i PS, så skillad är jag inte. Det enda jag gjort är att ändra lite i ljuset så att bakgrunden syntes lite bättre. Bilden är tagen i på ett av dem finaste platserna jag varit på, Storforsen. Helt underbart där, jag säger bara: Om ni någonsin ska se något i norra Sverige så åk dit. Så värt det.
Det jag ville säga med det här inlägget är att jag är sjukt stolt över mina föräldrar, dem är mina största idoler på denna jord och är helt underbara. Tack för att ni finns.
En av sakerna som gör att jag ser upp till dem så fruktansvärt mycket är att dem gått igenom så mycket tillsammans, de har varit tillsammans i ca 16-17 år och hunnit så mycket! Både bra och dåliga saker såklart.
Jag har aldrig i hela mitt liv på 18 år hört dem bråka på riktigt, alltså sådär så man skriker på varandra. ALDRIG.
Som sagt.. Dem är en par av världsklass.

/ LVL

Meningen med livet? Att leva det.

Jag har svårt att tro på gud ibland, men samtidigt har jag svårt att tro att det inte finns någon mening med allt. Så om någon frågar mig vad meningen med livet så brukar jag bara säga; att leva det.
Man ska aldrig ta något förgivet, aldrig tro att äventyren kommer till en. Man måste söka, kämpa och framför allt vilja ha roligt och må bra.
Jag har många saker som jag tycker är att LEVA.. Som att vakna på morgonen och se min son och pojkvän, att få bada i timmar, läsa en bra bok, varm choklad med grädde, soliga vårdagar, sommaren, kaffe, att få skriva något som människor uppskattar, ligga under tonvis med filtar och se en bra film eller serie, att äta massor av sötsaker, få se när min son skrattar, lyssna på musik jag gillar, känna mig behövd av människor, att få gå i morgonrock en hel dag, att läsa om religion och det finns hundratals andra saker som jag älskar med livet. Det som gör just mitt liv värt att leva och även om det bara ser ut som småsaker så kan de göra min dag.
Därför ville jag skapa en blogg om att bara leva livet, att leva som om det inte fanns någon morgondag.
För vem vet? Egentligen. Sitt ner. Tänk efter. Vem vet om det kommer en morgondag för just dig?
Inget vet, och därför röstar jag på att leva som om "imorgon" inte finns.
Självklart säger jag inte att ni inte ska planera för att ni kan dö imorgon, men jag menar bara att man ska ta tillvara på varje dag man har.
För det här kommer vara en blogg om mitt liv som aningen nördig 18-årig tjej, elev, vän, flickvän, dotter och kanske framför allt som ungmamma. Min lilla ventil där jag kommer berätta vad jag tycker, tänker och är med om.
Utom att namnet syftar ganska hårt på att jag älskar spel så har den också en lite djupare mening, faktiskt!
Level up. Ja, det handlar faktiskt om att utvecklas som människa, att växa och bli en bättre person. Förändringar till både det bättre och det sämre.
Jag måste bara tillägga att jag har utvecklats och förändrats massor på bara några få år på grund av att jag fick barn, och vet ni? Det är jag fruktansvärt glad över.

Och bli inte rädda.. Det kommer inte bli så här långa inlägg annars ;)
/ LVL

RSS 2.0
bloglovin