Fairytale

Idag har jag faktiskt på mig blått, jag som inte brukar gilla det.. Hah, ni får se sen hur det ser ut :]
För jag ska iväg med min lillebror, min lilla kusin och Oliver! Först ska vi och hämta upp Simone hemma hos henne och sen ska vi dra oss in mot stan och titta när Emelee går modell för balklänningar. Tydligen ska det vara lite sockervadds-försäljning och annat smått och gott för ungarna, låter riktigt bra, eller hur?
Alla nöjda och glada.
Så nu bär det iväg! Kommer bilder när jag är hemma igen!
/LVL

Alla behöver en morot

.. I alla fall dem flesta.
Och vad jag menar är att dem flesta som ska sluta röka behöver någon slags "belöning" som inte innehåller nikotin (vilket den annars ofta gör).
Och eftersom jag kommer spara 273kr på en vecka om jag slutar (rättare sagt NÄR jag slutar) så vill jag ju belöna mig med någonting jag velat ha länge.
Jag kan börja med att berätta att min ena bror är allergisk, och mina föräldrar har aldrig varit mycket för djur (dem har istället satsat på att resa, vilket också är awesome).
Det jag vill komma till är i alla fall att jag alltid velat ha ett djur, ni vet, nästan så mycket att det inte spelar någon roll vilket djur det är (utom fiskar.. eller tråkiga vattenödlor som ändå bara dör).

sgsdrgd

Jag vill ha en tamråtta (och en hund.. och en katt). Det är någonting jag velat ha länge, för dem är små.. Behöver inte lika mycket aktivering som en hund och dem är inte alls lika egna som en katt.
Helt underbart djur som jag inte kan göra annat än att älska!
Eftersom man helst ska ha två råttor så dem inte blir ensamma så ska jag köpa en först och sedan någon vecka efter (då man vant sig lite vid den första och gett den massor med kärlek) så köper jag en till. Lite som att båda ska få hinna vara tok-prioriterade.

Har ni några bra namnförslag till råttor? (Gärna till en hona)

/LVL

Jobb, jobb och jobb

Trodde helt säkert att jag skulle få gå som springvikarie hela sommaren, med andra ord slita röven av mig för några småslantar. Men så blev det inte! Har fått vikariat hela andra perioden på ett ålderdomshem, så skönt att veta hur man jobbar. Så i slutet av den här veckan ska jag ringa till enhetschefen och tigga till mig ett schema och en introduktion. Väldigt spännande faktiskt!

Jag tycker det är dumt dem som tror att det är så hemskt att ta hand om äldre människor. Typ att man bara torkar skit hela dagarna och så.. Det är inte sant. Jag blir rent utav irriterad när jag ens hör det påståendet (vilket jag hört många gånger). Jag tycker att det är ett bra jobb, för jag menar; Hade det inte funnits något sådant som ålderdomshem/hemtjänst så hade inte våra släktingar fått den hjälp dem behöver.
Jag håller dock med om att det är skittider och en sjukt dålig lön för det jobb man gör. För det är ju faktiskt ett väldigt viktigt jobb, bara det är att det inte är uppskattat nog mycket.
Jag tycker helt enkelt att man borde få mer betalt och mer uppskattning av omvärlden, för det är ett otroligt viktigt jobb.
Och man känner verkligen att man gjort något för människor när man kommer hem.
Någon som tycker något annat? Kommentera och gör gärna ett inlägg på er blogg där ni skriver vad ni tycker!
/LVL

Rastlös själ

Okej, på något sätt så känner jag för att springa omrking och göra ingenting och allting på samma gång.
Känner mig otroligt rastlös och vill inte göra det jag borde göra (kopiera en massa papper till försäkringskassan, bleeeh). Det resulterar i att jag sitter här och skriver, men det fungerar väl också? Får ingenting gjort.. Men kul är det!

skghfdjg

Visst ser ni att jag har fruktansvärt mycket att göra?

Hur som helst så har jag faktiskt gjort någonting idag. Jag har varit på stan med Ida och Linus, som förövrigt är dem bästa vännerna man kan ha PUNKT.
Drog hem till honom ett tag (eller lägenheten han lånar rättare sagt) och fick prova World of Warcraft. HAHA!
Det var ju faktiskt roligt! Fast jag tvekade aldrig på det iofs.. Orkar dock inte betala för ett spel när det finns dem som är otroligt lika men istället är gratis. Score.

Så här kommer ett bra speltips för er som vill spela något som liknar WoW men inte vill betala en krona;
Dekaron!

Sök på google (som är din vän, never forget that!) så hittar ni det.. Ha det bra för nu ska jag springa och göra något vettigt!

/LVL

Snälla, nu vill jag faktiskt inte mer

Att sluta röka är inget lätt beslut, och för mig innebär det väldigt mycket.
Att bli lugnare, få tillbaka smak och luktsinnen ordentligt, spara pengar, bättre kondition (kan typ springa fyra meter sen är jag tok-anfådd), bli piggare, få fräschare hy och mun och framför allt.. Få se när mitt barn växer upp.
Jag kan ju faktiskt dö av rökningen, och även om det känns overkligt att det skulle hända just mig så är det faktiskt fakta.. Jag kan dö. Jag kan bli sjuk. Speciellt jag som har många i släkten som har haft problem med cancer.
Dock är det så att jag har kronisk leukemi i släkten som bara drabbar kvinnorna (av någon skum anledning) och om jag har den i kroppen (som jag självklart inte vet om jag har) så bryter den inte ut så länge jag nyttjar nikotin.
Men det känns som om jag vill ta den risken, få bli fri från detta jävla beroende någon gång.

vsfbgd

Så den första Juli då jag, Oliver och David flyttar till eget så ska jag sluta.
Men jag är inte ensam utan har faktiskt två underbara vänner och en underbar SAMBO (helt sjukt att han är min sambo då..) som kommer att sluta med mig.
Så jag tror på oss. Vi fixar det tillsammans!

/LVL

Kanske lite mys med vänner?

Jag hoppas på att få smita hemifrån ett tag och mys lite hemma hos Emelee med henne, Chris och Linus. Hade behövts och varit GREAT.

Måste dessutom bara skryta lite om mitt linne jag köpt i Turkiet och typ aldrig använt! Så stenhårt!

sgrdgh

Så nu sitter man här, väntar på att David ska komma hem så att man kan fråga honom om jag kan dra iväg.
Men idag har man inte gjort så mycket, mest tagit det lungt ute i solen. För det har faktiskt varit sol, och varmt! HÄRLIGA TIDER, OH YES!

/LVL

Flake


It seems to me that maybe,
It pretty much always means no
So don't tell me you might just let it go
And often times we're lazy
It seems to stand in my way
Cause no one no not no one
Likes to be let down


Studentfest = Baksmälla

Jag vet inte hur jag ska summera kvällen egentligen, eller hur jag ska summera någonting just nu.
Sitter hemma hos Måne och ser tv, dricker tonvis med vatten och cola. Allt för att huvudvärken ska släppa.
Men man mår som man förtjänar! Så är det alltid.
Har ätit bakismat på Ming Palace, med andra ord kinamat. Gott som bara den! Åt dock lite för mycket tror jag..

Alltså jag har börjat fundera, det är inte så värt att dricka sprit egentligen. Inte SUPA i alla fall, för det finns en stor skillnad på att supa och att dricka. Dricka så kan man hålla sig på en viss nivå och super man så har man överstigit den nivån för länge sedan. Man blir bara odräglig, jobbig och.. Äcklig?
Är det bara jag som tycker att fulla människor är motbjudande? Verkar som det i alla fall.

Hur som helst så orkar inte jag skriva mycket mer nu, men kanske ikväll! Och då har jag nog lite mer vettigt att skriva om..
/LVL

The Sims 3 och mys

Har varit på stan nu idag, köpte små örhängen till dem övre hålen i öronen. Blev riktigt bra, bara helsvarta "pluttar" till de svarta töjsmyckena jag fått låna av Linus! Riktigt bra blev det i alla fall.
Sen så blev jag fruktansvärt sugen att spela The Sims 3, så det blir nog att göra det innan man åker och hämtar Oliver från skolan.
Vad har ni för favorit dator-spel?
Mitt är nog utan tvekan Oblivion och The Sims (svårt att välja).
Båda spelen är originella och helt galet roliga!
Skriver mer när jag får inspiration.. Är helt slut egentligen :)
/LVL

Jag vet att det känns som berlinmuren

ugiug

 

Jag vet att det känns som berlinmuren
En vägg mellan två världar
Så hög att den når stjärnorna,
Men gjord av kall betong.


Bråk, Kärlek, Hysteri
Kaoset som inte går att stoppa
Och någon gång måste man välja sida.
Valet som alltid sårar någon.
Ja, jag vet
Att det känns som berlinmuren.


Sträng copyright, av mig (inte bilden, bara texten)

/ LVL

 


Lägenhetskåt

Jag vill ha lägenheten nu, helt seriöst så går jag och bara längtar och längtar. Det lär bli mycket bilder då, helt klart.
Nu sitter jag i alla fall hemma, blev ingen lektion idag så skickade mina restuppgifter på lärarens mail istället, tack gode gud för teknologi!
Mycket kaffe, lite sömn och lägenhetskåt så det bara sjunger om det. Nu kommer jag väl bara sitta och glo på en massa indredning och tråka mig ett tag.
Det är jag dock värd med tanke på min tvätt-insats nyss. (Okej den var inte så otrolig, men ändå!)
Kommer nog en massa inspirationsfoton och lite texter sen. Brukar bli produktiv när jag är trött.

Sjuk tattuering! (Inte min bild)

svgdfg

/LVL

Frisyren

Drog till frisören idag för att klippa bort den irriterande luggen som egentligen bara var till för balfrisyren. Så här kommer lite före och efter bilder!

sgsg

asfrg

segfdgb

sgrg

Vad tycker ni?

/LVL

Balen

hgjfft
På oss som åkte i samma bil :}
sigjdoh osihgisfg skughidfh
På bilen vi åkte i! Snyggast.. Utan tvekan.
sogihodrfy
Och där är vi på kvarnänen, jag har dock tagit på mig min jacka för att inte frysa ihjäl. Vi skulle som sagt vara där i TVÅ timmar. Usch. Inte trevligt.
Men sen på Bodensia var det hur kul som helst med folk som höll tal och allt möjligt.
Maten var inte riktigt så bra som man trodde att den skulle vara, men helt ok.
Efter Bodensia (som för övrigt bara höll igång till typ.. 11, sen dog nästan allt) så drog vi iväg på en annan fest, hade jättetrevligt. Jag började bli hungrig medan alla andra som jag var med ville dra på Bränna, så vi åkte dit.
Där gjorde jag i princip ingenting eftersom det enda jag kunde tänka på var att jag var vrålhungrig.
Så jag och David drog därifrån efter att han hade druckit någon öl där också.
Då åkte vi och tog en hamburgare och lite strips och så gick vi hem efter det.
Helt sjukt.
Men kul.
/LVL

Imorgon blir det bal

Imorgon lär jag nog inte skriva något inlägg, möjligtvis på morgonen innan jag sticker till frisören klockan nio. Sen efter det ska jag nämligen hem, dra på mig kläderna jag ska ha på mig, äta lite lunch och klockan ett så har jag tid hos Parelle (för att sminka mig).
Klockan tre blir det kvarnängen och stå där i två timmar för att fotas och sådant pinsamt. Sen bär det iväg till själva balen som är på Bodensia.
SNACKA OM FULLT UPP!
Det är helt sjukt..
I alla fall så sitter jag och peppar inför imorgon nu och panikhandlade en halterneck-bh så att inte banden ska synas när jag har klänningen. Blev bra!
Men nu ska jag ta och kila, ha det bra!
/LVL

Och snart blåser jag bort

Det blåser som bara den idag, typ storm. Och när jag vaknade så höll jag på att skratta ihjäl mig.. Håret stod åt det ENA hållet. Helt sjukt såg det ut. Men det är väl sånt man får stå ut med när man sovit med blött hår.
Nu är det i alla fall skola snart, ska åka lite tidigare så jag hinner plugga med Ida. Har inte pluggat något (Självförvållat dock).

sagrsg
Hittade en bild som jag gjort i PS för typ .. två-tre år sedan? HAH!

Nu är man på G

Är verkligen på hugget nu, känner att designen kommer bli bra och verkligen vara min stil till 100% !
Det tycker jag om och hoppas att ni också kommer gilla det!
Tar stor hjälp av; Designa din blogg Tack för att den bloggen finns säger jag då bara, me likes.

Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, utom att städat hela källaren och lyckats limma ihop två stycken askar som hade gått söder. Det blev faktiskt bra! Både städningen och limmningen! Så nu hoppas jag som sagt på en lika bra design.. Hah!

/LVL

När hela staden sover

Ja nu är jag faktiskt sugen på en helt ny design.. Det blir väl att göra en testblogg att prova den på först och sedan flytta över. Men har bara börjat fundera på den än så länge, kan ju ta ett tag! (För inte är jag någon höjdare på koder direkt!)
Idag hade jag som sagt utvecklingssamtal med Oliver och dem sa väl det vanliga;
Han är en glad och positiv liten kille som är ganska bestämd och gör det han vill.
Han pratar mycket och fungerar ihop med dem större barnen eftersom att han kan föklara för dem vad han vill.
En riktig liten klättrare är han också, och har blivit modigare (vågar åka i rutschkanan inomhus nu!).
Han är full av energi och äter hur mycket som helst, nästan så dem måste sätta stopp ibland.
Dessutom har han börjat få ta mat själv ut karotterna eftersom de anser att han har nog bra motorik för att få börja prova själv nu (dock inom uppsyn eftersom det är varma saker).

Alltid lika kul med utvecklingssamtal, men man känner sig väldigt ung när man ser dem andra föräldrarna på dagis som ska hämta sina barn. Hah. Men det är inget negativt :)

/LVL

Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

sdghsgfh
agrrwyhtj
Foto av mig.
Mammas blommor i solen <3

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Idag skulle vi läsa upp dikter på svenskan, och töntig som jag är så har jag enorm prestationsångest och vågade inte läsa upp någon dikt jag skrivit. Men som kompensation för det så lägger jag upp en här.

Pistolskott, blödande sår
Och ensamma soldater på fältet.
Kan du känna minorna
Under asfaltens grå fasad?
Ser du bortsprängda städer
Och gråtande barn?

Eller kan du blunda
Och sova gott
Utan att se misären
På insidan
Av dina ögonlock?

Likt dalande löv på hösten
Faller bomberna
Över sovande barn
Och vakande föräldrar.

Men jag dömer inte gud
Jag dömer människan.

Det är såklart sträng copyright på den och ska inte lämna min blogg.
Men i alla fall så ska jag vara lite med Linus nu, sedan blir det att hämta Oliver och ha utvecklingssamtal med honom senare. Ska bli så kul!
Ni får veta hur det går med den sen!
/LVL

The human centipede

sgvfdg

Igår såg jag The human centipede, och jag måste säga att jag nästan ville kräkas vid vissa scener.
MEN.. (ett stort MEN) jag tyckte inte att den var en höjdar-film ändå. De hade för många missar enligt mig.
Från början så kändes skådespelarna väldigt B:iga och de hade ganska tråkiga repliker. Men det blev som bättre och bättre eftersom handlingen började dra igång på riktigt.
Sedan så var det ju det förbannade slutet, jag hatade det. Finns säkert någon som tycker slutet är bra, men enligt mig så var det väldigt dåligt. Helt ärligt.

afdsgfdg

Så.. Den får bara
3/5 mudkips

/LVL

RSS 2.0
bloglovin